لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی شاید همان حلقه مفقوده برای بسیاری از سئوکار ها باشد که توجه چندانی به آن ندارند. معمولا خزنده ها از طریق لینک ها به سایتهای مختلف می روند و صفحات مختلف را بررسی می کنند. در داخل سایتها نیز از طریق لینک هایی که در یک سایت ایجاد میشود به صفحات مختلف آن می روند و آنها را خزش میکنند. پس این نکته بسیار اهمیت دارد که چگونه لینک های داخلی را می دهید و نکاتی که در ساختن ساختار آن استفاده می کنید پس پیشنهاد میکنیم نکاتی که در این مقاله برای شما لیست کرده ایم را دقت کنید و در سایت خود رعایت کنید.

متن لینک :

متن لینک یا Anchor text در واقع همان متنی است که کاربران با کلیک بر روی آن به صفحه دیگری در سایت شما می روند. این متن در لینک ها بسیار اهمیت دارد. برخی از سئوکارها بر این باور هستند که انکور تکست فقط در لینک های خارجی مهم است و در لینک داخلی اهمیت چندانی ندارد و فقط ساختار است که مهم است اما بر اساس تجربه این نکته را باید خدمتتان عرض کنیم که متن در لینک های داخلی نیز اهمیت بسیاری دارد. به طور مثال اگر صفحه ای را میخواهید با کلمه کلیدی خاصی بالا بیاورید سعی کنید در لینک های داخلی که استفاده میکنید به آن صفحه با همان کلمه کلیدی لینک بدهید و از کلمه هایی مثل اینجا کلیک کنید و یا کلماتی که هیچ معنایی ندارند و یا با کلمه کلیدی آن صفحه ارتباط خاصی ندارند اصلا استفاده نکنید چون یک مزیت بسیار مهم برای بالابردن سئو پیج خود را خیلی راحت از دست می دهید.

فالو بودن لینک :

یکی از سوالهایی که در ذهن شکل می گیرد این است که لینک های داخلی باید follow باشند یا unfollow ؟ اگر به ساختار این لینک ها توجه کنید خودتان جواب را متوجه خواهید شد. در اصل لینک های فالو امتیاز صفحه را به صفحه مربوطه منتقل می کند و لینک های آنفالو هیچ امتیازی از صفحه شما کم نمی کند و به صفحه دیگر منتقل نمی کند. پس در لینک های خارجی نباید به راحتی لینک فالو به سایت دیگری بدهید زیرا از امتیاز سایت و صفحه شما کم میشود و این امتیاز به سایت مورد نظر منتقل می شود. حالا در لینک های داخلی صفحه مبدا و مقصد برای سایت خودتان می باشد و اگر امتیازی منتقل شود از یک صفحه در سایت شما به صفحه دیگر منتقل میشود پس چرا نباید امتیازها را در بین صفحات سایت خود منتقل کنید و از این قابلیت استفاده نکنید ؟ پس پیشنهاد میکنیم که تمام لینک های داخلی خود را فالو داشته باشید و باعث ایجاد جریان در سایت خود از طریق لینک های داخلی بشوید.

ساختار لینک :

حتما برای لینک سازی داخلی خود برنامه داشته باشید. اگر میتوانید در یک برگه یا فایل اکسل ساختار لینک های داخلی خود را بنویسید. اگر در ابتدای کار این فایل را درست کنید کار شما بسیار راحت خواهد بود اما با اضافه شدن صفحات مختلف و پیچیده شدن آن کار شما بسیار سخت میشود. اگر ساختار لینک های داخلی خود را نداشته باشید و برنامه ای برای آن نچیده باشید ، به مرور زمان لینک های داخلی شما از هم گسسته می شود. همان طور که در نکات قبل اشاره کردیم ، ربات ها یا خزنده ها از طریق لینک های داخلی یک سایت به صفحات مختلف حرکت می کنند ، پس این نکته بسیار اهمیت دارد که صفحه ای تنها نماند و از بقیه جدا انداخته نشود. اگر شما فراموش کنید که یک یا چند صفحه خود را از طریق لینک با سایر صفحات متصل کنید عملا کار را برای خزنده های گوگل سخت می کنید و قطعا در رتبه گرفتن این صفحات به مشکل خواهید خورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *